Cellistene

Ragnhild Sannes har sin mastergrad fra Barratt Due Musikkinsititutt. Sammen med læraren sin, Bjørn Solum, har hun fått utvikle seg til en allsidig cellist som har stor glede av musikken. Ved Barratt Due har Ragnhild fått mye erfaring som kammermusiker og som gruppeleder i symfoniorkesteret og i kammerorkesteret. Hun spiller jevnlig med Oslo Camerata og hun har i tilegg fått spille med Oslo Filharmoniske Orkester, Operaorkesteret og Ensemble Allegria.

Sammen med Cathy Donnelly i duoen Duo Cellistica har hun rundt 50 oppdrag i året. Ragnhild har deltatt på internasjonale festivaler i Plzn, Tsjekkia og i Cambrigde, England og har fått undervisning av blant andre Truls Mørk, Richard Aaron, Raphael Wallfisch, Gavriel Lipkind og Oleg Kogan. I framtiden drømmer Ragnhild om å holde solokonserter, jobbe i orkester og å utvikle gode undervisningsopplegg for barn og unge.

Se http://www.ragnhildsannes.com/ for mer informasjon om Ragnhild.

Cathy Donnelly  er en Oslobasert cellist. Hun fullførte sin Mastergrad ved Barratt Due musikkinstitutt i 2013. Hun har også sin Bachelorgrad og instrumental lærerutdanning (PPU) fra Barratt Due (2011).

Cathy kommer fra Nord-Irland og har bodd i Norge siden 2005. Hun er en erfaren orkestermusiker og kammermusiker. Som en del av kammerorkesteret Oslo Camerata har Cathy vært med på turnee i både Brasil og Mexico, samt vært en del av konserter i østlandsregionen med internasjonale solister som Truls Mørk, Henning Kraggerud og Jeremy Menuhin. Hun har også medvirket i en rekke innspillinger sammen med Oslo Camerata. I 2010 spilte Cathy på scenen på Nasjonalballetten og var solist under Festspillene i Bergen. I dag vikarierer hun i flere orkestrer  bla. a. Oslo Filharmonien, Operaorkestret og Göteborgs Symfoniker. Hun er cellisten i klavertrioen Oslo 3 sammen med Bendik Finnerud og Emil Huckle-Kleve.

Besøk cathydonnelly.org for mer informasjon om Cathy.

Advertisements